Schilderwerk buiten

De eerste indruk die uw woning of bedrijfspand achterlaat bij bezoekers en toevallige passanten, wordt voor een groot deel bepaald door het schilderwerk buiten. Ziet het schilderwerk van het pand er netjes uit, dan laat uw woning of bedrijfspand een goede eerste indruk achter.
Ons werk is uw visite kaartje! Wilt u dat uw woning of bedrijfspand altijd representatief oogt?
Wij staan graag voor u klaar.

Nieuw schilderwerk buiten aanbrengen
Nieuw schilderwerk buiten aanbrengen.
Als uw schilderwerk buiten ernstig beschadigd of verouderd is zijn wij er voor u om dit te herstellen. Een pand dat er representatief uit ziet en zelfs zo goed als nieuw oogt.

Schilderwerk buiten onderhouden
Om de levensduur van uw schilderwerk buiten te verlengen, is goed onderhoud erg belangrijk. Wij kunnen niet alleen nieuw schilderwerk aanbrengen, maar kunnen de gevel van uw woning of bedrijfspand ook onderhouden. Onderhoud scheelt in de kosten als je het bijhoud.

Een offerte aanvragen
Wilt u exact weten wat de totale kosten zijn voor de door ons te verrichte werkzaamheden? vraag dan een offerte aan en u krijgt direct inzicht in de kosten van onze dienstverlening. U kunt een offerte aanvragen voor het aanbrengen van een nieuwe laag verf, maar ook voor het onderhouden van het bestaande schilderwerk buiten. Meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of de verf die wij gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken.