Glaszetten

Wij kunnen u niet alleen helpen met het aanbrengen van nieuw schilderwerk of het onderhouden van uw gevel, maar zijn ook gespecialiseerd in glaszetten. Of u nu enkel glas in uw tuinhuisje wil laten zetten of in nieuwe dubbele beglazing voor uw woning wilt investeren: wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten glazen zetten. Dit doen wij altijd volgens de officiƫle NEN-normen en NPR-richtlijnen.

Verschillende soorten glas
Glas is er in vele soorten en maten. Zo kunt u in enkel glas investeren, maar ook in dubbele beglazing, brandvertragend glas, gematteerd glas, hoogrendementsglas en ga zo maar door. Wij kunnen alle soorten glas op professionele en zeer nauwkeurige wijze zetten. Zo kunnen wij uw huis voorzien van hoogrendementsglas, maar kunnen wij ook enkel glas plaatsen in uw schuurtje of hoge kwaliteit gematteerd glas in uw bedrijfspand zetten. U geeft aan waar u precies naar op zoek bent en wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier geholpen wordt.

Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van het juist te plaatsen glas. Wij kunnen namelijk niet alleen glaszetten volgens de officiƫle NEN-normen en NPR-richtlijnen, maar kunnen u ook advies geven over het beste glas voor uw pand. Gaat u akkoord met ons advies dan leveren wij graag onze diensten aan u.

Een offerte aanvragen
Wilt u nieuw glas laten zetten? Vraag dan een offerte aan voor deze klus en u weet precies wat u in uw nieuwe glas moet investeren. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis en geheel vrijblijvend u zit nergens aan vast! Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op! wij beantwoorden uw vragen graag.